Здравейте колеги, видях че има вече подобна тема. Доколкото разбрах някакви водачи най вероятно са си отишли. честно казано обаче, въобще не ми се занимава с отваряне на кори и т.н., че после вътре най-вероятно ще е страшна симфония. Както имаше един виц навремето "и аз мога и тате може, но тя козата си сака пръч". Та по въпроса - дайте координати на сервиз, където могат да ми оправят проблема, че това е мнооого дразнещо. Благодаря предварително.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дясното стъкло излиза от рамката, когато се вдига - трябва ми читав майстор.
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Ramsezsh Покажи съобщениеЗдравейте колеги, видях че има вече подобна тема. Доколкото разбрах някакви водачи най вероятно са си отишли. честно казано обаче, въобще не ми се занимава с отваряне на кори и т.н., че после вътре най-вероятно ще е страшна симфония. Както имаше един виц навремето "и аз мога и тате може, но тя козата си сака пръч". Та по въпроса - дайте координати на сервиз, където могат да ми оправят проблема, че това е мнооого дразнещо. Благодаря предварително.
-
Странно, стъклото се оправи от самосебе си. Предполагам, че някой от водачите се е бил разместил и от карането по "НЕВЕРОЯТНИТЕ" български пътища се е наместил. Благодаря на всички , които отговориха.Ден без бира е загубен ден!
Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior
Comment
-
тая работа не става баш така колега, да се намести...100% ще ти направи проблем пак някой ден.най-добре отвори и разгледай водачите в какво състояние са...може някое болтче да се е загубило или да се е счупил водача.
Свалянето на кората на 146-цата е доста лесно занимание...
Само за 1та инспекция за 20 минути си я свалил и сложил обратно...156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
Comment
-
На мен не ми излиза стъклото, но понякога запецва към средата, когато го вдигам. Тактиката ми е следната:
1. Избягвам да свалям стъклото, а когато го свалям, гледам да е над половината
2. Когато го вдигам от крайно отворемно положение, помагам леко с ръка, като го хващам и издърпвам в предния край, където е извивката.
Не съм отварял вратата поради същите причини, както и колегата - да не развалям тишината и спокойствието в купето_______
146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex
Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Comment
Comment